Bojujete se svým obočím?

Produkty

Člověk by řekl, že o obočí se není třeba nijak zvlášť starat. Jenže ani obočí nemá každý hezké od přírody. Jsou i lidé, kteří mají obočí řidší, a zejména u žen je to docela velký kosmetický problém. Obočí si všimneme hned, a je to výrazný obličejový rys, který udává celkový vzhled. Špatné obočí může zkazit vzhled, a jeho majitel může mít i psychické problémy. Častější je tento problém u žen. Co pomáhá na růst obočí, v případě že to vaše přírodní moc neroste?

přírodní obočí

Máte tři možnosti.

a) Permanentní make-up. Můžete si nechat obočí vytetovat, což je docela drahé a časem linky vyblednou, proto se musí chodit jednou za 2-3 roky znova.
b) Dokreslování. Tohle je docela disciplína pro zkušenější, protože je třeba obočí nakreslit stejně a ve správných místech, což není úplně jednoduché.
c) Používat vhodnou kosmetiku, aby vám chloupky začaly dorůstat.

Kterou variantu si vyberete? Jestliže chcete vyzkoušet nějaké sérum, jeden tip pro vás máme.

Vypadá jako řasenka. Má hustý kartáček, aby se sérum dostalo do celého obočí.
obsahuje

– Biotin
– Kofein
– Arganový a ricinový olej
– Extrakt z quinoy

Všechny tyto složky jsou přírodní, a pomáhají růstu obočí i řas. Jeho použití je velmi jednoduché – nanáší se jako řasenka večer i ráno. Vždy jej aplikujte na suché obočí a řasy, a před aplikací dekorativní kosmetiky vyčkejte, než sérum zaschne.

řasenka na stole

Během pár týdnů poctivého a pravidelného používání uvidíte první výsledky. Nezáleží na tom, jestli máte pro vás nevyhovující obočí či řasy, a nebo jste o ně přišla kvůli úrazu nebo nemoci. Naše přírodní sérum pomůže všem ženám i mužům, kteří mají problém se svým obočím. Pouhých pár týdnů postačí k tomu, aby vaše obočí získalo tvar, aby se dalo dál upravovat.
Nevyhazujte zbytečně peníze za předražené výrobky, které vám výsledky nezaručí. My ano, a proto máme již mnoho spokojených zákaznic, které díky tomuto séru mají svoje obočí.