Díky vycházkám se vyhnete konfliktům

Muži


Každý muž moc dobře ví, jak je náročné někdy něco se svou ženou domluvit a požádat o takzvané svolení k tomu, aby mohl někam s kamarády vypadnout. Většině žen se totiž nezamlouvá představa, že by se jejich muž měl někde poflakovat, když ony musí sedět doma a starat se o děti nebo domácí povinnosti.
Proto dávají svým mužům utrum a ne vždy jich pustí tam, kam by chtěli. Případným konfliktům se však můžete vyhnout díky vycházkám, které si společně stanovíte.
kamarádi na pivku.jpg

Přitažené za vlasy, ale funguje to!

S vlastní ženou je to někdy jako v pubertě se svými rodiči. Ne vždy jich právě milujete a jste jim za vše vděční, někdy potřebujete svobodu a možnosti, které vám tolik odepírají.
U žen je to podobně, často od nich slyšíte jen samé zákazy a pokyny, kterými se musíte držet a pokud byste chtěli vybočit z jejich ideálů – oheň je na střeše!Domluvte si s vaší ženou, která je v tomto ohledu přísná jako učitelka ve škole to, že budete mít každý týden stanovenou dobu na to, kdy můžete jít s chlapy na pivo, hrát fotbal nebo se někde poflakovat.
Může to být třeba každý třetí víkend nebo jen jeden den v týdnu, kdy budete mít po práci „propustku“ na to, abyste si také na chvíli odpočinuli. Je to šílené, ale tato domluva funguje už jen z toho důvodu, že později není důvod na výčitky a konflikty, které díky „nepředvídatelným“ akcím vznikají.

Mělo by to fungovat na obou stranách

Pro to, aby tato metoda fungovala, se musíte samozřejmě omezit i vy a dopřát své ženě stejnou možnost, jakou dostanete díky těmto vycházkám vy. Domluvte se na období, které jí vyhovuje k tomu, aby si někam zašla s kamarádkami nebo na nějaké ženské aktivity. Za ten čas však budete muset vzít zodpovědnost za domácnost a děti vy, s čím samozřejmě musíte počítat.
mávání na rozloučenou.jpg

Aby vaše vzájemná dohoda fungovala, musí se udělat kompromisy na obou stranách!
Proč je to ve vztahu tolik důležité, být na chvíli odděleně?
·        Kontakt s někým jiným– i díky němu se nebudete ve vztahu dusit a budete mít možnost mluvit i s dalšími lidmi, nejen se svou partnerkou.
·        Muži si potřebují od ženského myšlení odpočinout– a tomu rozumí i ženy, ale nechtějí to veřejně přiznávat. Někdy potřebují muži mít čistou hlavu a nesbírat všechny informace, které se zrodili v té ženské.
·        Lepší vztah, méně hádek a větší láska mezi partneři– tak o to se taky postará fakt, že nebudete den co den každou minutu jen sami dva, ale zajdete si mezi lidi a budete se věnovat vlastním zájmům.