Dovolená na horách

Služby

Každoročně vyráží na dovolenou tisíce lidí, aby si odpočali a nabrali novou energii. Právě dovolená je jedna z věcí, za kterou chtějí lidé v České republice utratit peníze. Kdy taky jindy utratit peníze, než o dovolené. Lidé jsou nadšení a natěšení na nové zážitky a poznatky. Pokud letos plánujete dovolenou, tak neváhejte a zkuste se podívat na naše hory. Právě Jeseníky vám nabídnou perfektní přírodu, kterou ocení jak děti, tak dospělý. V Jeseníkách je perfektní vzduch a hned po příjezdu poznáte rozdíl.

apartmány jeseníky

Apartmány Jeseníky, jsou jako stvořené pro dovolenou, a to v mnoha ohledech. Okolo těchto apartmánů je spousta turistických památek a můžete se vydat touto nádhernou přírodou na procházku. Apartmány jsou vybaveny samostatnou manželskou postelí a dvěma oddělanými postelemi. Součástí apartmánu je samozřejmě koupelna se sprchovým koutem, záchodem a také fénem. Děti zde zaručeně ocení wifi zdarma, Smart TV a také rohovou sedačku, kde si po túře mohou odpočinout. Dále k apartmánu náleží terase se zahradním nábytkem a perfektním výhledem do okolí.

apartmány jeseníky

Je zde možnost pobytu jak v létě, tak v zimě, a to s mnoho výhodami. V zimě oceníte podlahové topení, nebo vysoušeče bot. V letním období určitě oceníte gril, houpačku pro děti a také velké ohniště. V apartmánech najdete samozřejmě kuchyňský kout s varnou deskou, mikrovlnku, troubu a také lednici se sporákem. V případě špatného počasí jsou v každém apartmánu deskové hry a o zábavu tak budete mít postaráno. Na internetových stránkách se můžete podívat na aktivity, které se dají dělat v okolí. Kousek od apartmánů je sjezdovka Čerťák nebo Karlov. Velkou výhodou jsou i blízké restaurace a obchody. V okolí se nachází spousta běžeckých tras a to včetně nespočtu sjezdovek. Výlety můžete podnikat s celou rodinnou a rozhodně si toto místo zamilujete.