Dovolená s karavanem a s tažným zařízením na VW Touran

Produkty

Jsou lidé, co si nechají v průběhu dovolené naplánovat program zábavy někým jiným a svůj volný čas přizpůsobí cestovním kancelářím s nabízenými rekreačními pobyty v přímořských letoviscích, anebo se pohybují v omezeném okruhu památek v rámci hvězdicového zájezdu. Pokud do této kategorie nespadáte, rádi si organizujete svůj volný čas po svém a obětujete trochu toho hotelového komfortu za cenu maximální svobody, stáváte se možnými adepty na dovolenkovou jízdu s obytným karavanem. Potřebujete k tomu pouze tažné zařízení na VW Touran a příslušné řidičské oprávnění.

Volkswagen Touran

Vlastnictví karavanu není podmínkou vzhledem k tomu, že je u nás poměrně solidní síť půjčoven s dobrými referencemi, a co je podstatné, můžete se s ním vydat, kam se vám zachce, s ohledem na vaše technické možnosti, řidičské dovednosti a samozřejmě i oblastní podmínky, které parkování karavanů umožňují.

Vysoké Tatry

Co vás čeká na dovolené s karavanem

Jste svými pány – jedete si, kdy chcete, kam chcete, důležité je pouze vědět, kde to za to stojí, a kde budete vítáni.

Nejste na ničem závislí – spolehlivá koule za autem a karavan (i váš vůz) v dobrém technickém stavu je to jediné, na čem jste závislí.

Dům na kolečkách – karavan je v podstatě malý mobilheim a s ním vystačíte při pobytu v přírodě zcela bez problémů, pokud máte blízko zdroj pitné vody a obchod s potravinami. Nic jiného nepotřebujete.

Jeden tip na závěr

Tipů na kempování s karavanem by bylo mnoho, ale jeden na závěr si přece jen neodpustíme. Zkuste Vysoké Tatry, je tu v létě opravdu krásně (hlavně za slunečného počasí) a kromě výletů do kopců si udělejte čas na procházku po Tatranské Lomnici. Natáčel se tu legendární film Anděl na horách s Jaroslavem Marvanem, obec je koncipována jako velká parková zóna a je zde veřejnosti přístupná upravená botanická zahrada s překrásným výhledem na horské panorama.