Kvalitní čakrové svíčky

Produkty

Máte rádi různé druhy vonných i neparfémovaných svíček, a navíc se také zajímáte o esoteriku, nadpřirozeno nebo něco podobného? Už jste slyšeli o čakrových svících? Co to vlastně čakry jako takové jsou? Jsou to taková centra s proudící energií směrem do našeho těla. A stav této energie v nich má vliv na to, jak se cítíme, jakou máme náladu atd. A právě svíčky z naší nabídky při zapálení vytvářejí pozitivní vibrace, a proto jsou jako stvořené pro meditaci, zklidnění a harmonizaci čaker.
svíčka včelí vosk.jpg
Zároveň také posilují naše fyzické i duševní zdraví. A jaké svíčky zvolit? Vybírat můžete z malých i velkých svící různých barev . Z barevných provedení pak můžete zvolit například barvu červenou, oranžovou, modrou, žlutou nebo bílou. Vneste do vašeho domova kousek esoteriky a duchovna. Pořiďte si speciální esoterické barevné svíčky, které harmonizují vaše čakry, navodí vám klid a příjemné uvolnění těla i duše. Váháte, jakou barvu si máte zvolit a co vám ta která barva přinese za užitek vašemu tělu i duši? Každá barva svíce má svůj význam.
dvě svíčky.jpg
Červená barva
· Rozproudí radost a pozitivní naladění
· Posiluje vztahy – osobní i kolektivní, v soukromí i na pracovišti
· Oživuje a energizuje tělo i duši

Bílá barva
· Očišťuje a uklidňuje
· Pomáhá při bolestech hlavy
· Pro nové začátky

Bílá barva
· Pomáhá najít skutečný smysl života
· Posiluje meditaci
bambusová svíčka.jpg
Udělejte si u vás doma pravidelně tuto velice důležitou chvilku na meditaci a zklidnění, zapalte si některou z čakrových svíček a těšte se z pozitivních vibrací a nového přívalu energie, která začne proudit do vašeho těla. Užijte si příjemné uklidňující chvilky v záplavě plápolajícího ohně z některé z barevných čakrových svíček z palmového oleje. Vaše tělo i duše naleznou příjemný klid a uvolnění, které určitě potřebujete.