Moderní lustry

Produkty

Už jste někdy měli zařízený byt či dům tak, jak se vám líbí, ale stále vám přišlo, že vám něco chybi? Určitě to budou naše moderní lustry! Představuji vám né jen lustry, ale na naší stránce najdete i stropní svítidla, nátěnná svítidla, stolní lampy pro školáky, do pokojíčku, ložnice či vaší kanceláře. Bodové světla, stojací lampy, které můžete dát kamkoliv, dokonce i do obývacího pokoje, kde se vyjímají opravdu dobře a nesmí chybět ani žárovky. Vše máme v skvělých stylech jako je například provence, floristické pro milovníky květin a botanické zahrady, skandinávské, rustikální, industriální a samozřejmě lustry máme dostupné i pro lidi co milují klasiku a moderní nábytek. Některé vybrané lustry mají až šest žárovek, což je skvělý, protože vašemu domu to dodá větší styl a prosvítího do denního světla.

křištálový lustr

Určitě Vás bude zajímat z jakého materiálu jsou, převážně se naše lustry skládají z dřeva a kovu dohromady, ale najdete u nás i ze:

  • dřeva
  • dřevo + kov + keramika
  • dřevo + kov + keramika + křišťál
  • dřevo + kov + křišťál

Myslím si, že u nás si určitě vyberete a zútulníte si tím váš dům nebo byt. Provedení stínidelských závěsů jsou většinou plast + textil, ale jistě si u nás můžete vybrat i dřevo s textilem, keramiky, kovu, křišťálu a i dokonce plast + látka + křišťál. Všechny naše kombinace vás odrovnají. Celá naše kolekce je do stylů afiny, afrodity, aida crystalu, alfy, alison a amiry. Věřím, že minimálně jeden z nich si zamilujete! Tvar našich lustrů je ojedinělý a jedinečný, můžete se setkat s kulatým tvarem, obdélníkovým, trojúhelníkovým i čtvercovým. Barvy jsou téměř neutrální a skvěle hodící se do každého ročního období. Pokud chcete bílý lustr, tak máte obrovské štěstí, těch máme na našem e-shopu nejvíce, poté se objevují barvy jako je hnědá, béžová a rozhodně nesmíme zapomenout na grafit, fialovou či bordó barvu. Ta se skvěle hodí k šedé zdi.

lustr

Způsob a typ montáže není vůbec složitý, můžete se setkat s nástěnnými, závěsnými, stropními i dokonce způsobem přisazenými ke stropu. Typy se mohou objevovat jako hák nebo montáž lištou. Myslím si, že vás zaujme i naše doprava. Objednávky zasíláme expresní dodáním, které je u vás do druhého pracovního dne. Zaplatit můžete už hned po objednání z pohodlí domova a nebo při převzetí objednávky u kurýra.