Oblékněte svůj klíč od auta

Produkty

Divíte se, jak máte obléct svůj klíč od auta? Lze to velmi jednoduše. Stejně tak, jako vy na sebe vrstvíte oblečení, když chcete vyrazit ven z domova, pak obléknete i svůj klíč od auta. Dnes už mají téměř všechny klíče ochranné obaly na klíče, ale ty nejsou zpravidla s doživotní zárukou a nevydrží navěky. Obzvlášť, když se k nim nechováme zrovna pečlivě, různě je pohazujeme, spadnou nám na betonovou silnici. Docela často je i hledáme a jupííí – našli jsme je, jen jsme na ně omylem položili pár cihel – to když finišujeme třeba se stavbou našeho vysněného domečku.

klíče od auta

Praskl vám skelet od obalu na klíče?

Není divu, když s ním zacházíte někdy i dost neurvale. Ano, někdy se může stát, že i původní obal na klíče může být vadný, ale takové případy se stávají skutečně jen ojediněle. A když už se vám stane, že skelet praskne, je nejvyšší čas si objednat nový obal na klíče, protože klíč prostě musí být uschovaný. Je to totiž, i když se vám to nezdá, velmi citlivý elektronický přístroj a to díky tomu, že je v něm umístěný imobilizér, na což hodně řidičů zapomíná a nemusejí to být jen sváteční řidiči.
Klíče, které používáme, bereme do rukou velmi často. A mohou to být klíčky od domu, od trezoru, od sklepa, z pracoviště anebo i od auta. A máme-li v domácnosti více aut, pak máme i pěkné svazky klíčů, které se vzájemně otírají a mechanicky poškozují. Měli bychom na to myslet a klíče mít pěkně uschované v obalu na klíče, který je vyroben přesně na jejich míru.

klíč auta

A i když klíče v obalu již máme, neměli bychom zapomínat na to, že ani původní originální obal tu není na věky a že nás patrně nepřežije. Klíče odkládáme kam nás zrovna napadne, pohazujeme s nimi, někdy na ně položíme nedopatření i těžká břemena anebo dokonce šlápneme.
Je jasné, že tyto všechny nežádoucí věci neděláme schválně, ale jsme mnohdy tlačeni časem a zapomínáme, že bychom měli být ostražití a pořádní na své věci.