Osobní fitness trenér

Služby

Můžete využít množství služeb, které osobní fitness trenér nabízí. Chcete změnit svoji postavu a nevíte jak? Trenér vám může opravdu pomoci a poskytnout veškerý dostupný servis a komfort.
fitnes sport 
Služby trenéra
Osobní fitness trenér vám sestaví plán přesně na míru. Součástí plánu je i výživový plán, který vám pomůže buď s nárůstem svalové hmoty nebo i s hubnutím. Je totiž potřeba dodržovat určité množství bílkovin a dalších látek proto, aby se vám tvořili správě svaly. Doporučí vám také, co jíst po cvičení a jak postupovat během cvičení. Po cvičení vám většinou doporučí proteinovou tyčinku nebo proteinový nápoj. Nicméně i mezi těmito produkty jsou rozdíly v obsahu bílkovin a trenér vám poradí, jaký nejlepší užívat. Dále vás přesně provede cvičením. Navrhne vám správné cviky, ať můžete dosáhnout výsledků, které potřebujete. Samozřejmě vás trenér budu také motivovat a “hecovat” k tomu, aby výkony byly co nejlepší. Ukáže vám, jak který cvik provádět. Když budete špatně cvičit, tak si můžete také ublížit a trenér vám v tomto velice pomůže.
muž s řetězem 
Ceny služeb osobního trenéra
Bohužel ceny služeb osobního trenéra nejsou zrovna malé. V ceně je totiž čas dotyčného, výživový plán, někdy i vstup do fitness centra. Můžete platit každou lekci zvlášť nebo lze využít zaplacení například 20 lekcí najednou (zde může být cena i přes 10 000 tisíc). Lekce trvá většinou od 45 do 60 minut času, ale na tom se můžete s trenérem domluvit a brát si třeba i dvě lekce po sobě. Lze se domluvit i na splátkách, tedy zaplatíte půlku a v půlce lekcí druhou (máte 20 lekcí a po 10 lekcích doplatíte zbytek).
svalnatý mladík 
Ze své zkušenosti mohu služby osobního trenéra jen doporučit. Ne každý si samozřejmě může toto dovolit. Na druhé straně, pokud chcete se svým tělem něco udělat, tak je nejlepší mít na to odbornou pomoc, minimálně ze začátku. Pokud jste úplní začátečníci, raději si počkejte a našetřete peníze a nechce si poradit a sestavit si jídelní plán. Když nemáte s posilováním žádné zkušenosti, může se vám velice jednoduše stát, že “přepálíte” začátek a přestane vás to bavit. Navíc si můžete i ublížit. Fitness trenér vás bude zatěžovat postupně. Vidí, jaké děláte pokroky a bude vám oporou. Často se stanete i přáteli a spolupráce je mnohem lepší. Můžete si vybrat, jestli chcete služeb známých fitness trenérů (celebrit) nebo ne, to už je jen na vás.