Půjčovna dodávek v Praze spolupracuje i s vodáckými oddíly

Služby

Pronajmout si vůz z půjčovny dodávek v Praze https://www.rentcarservice.cz/pujcovna-dodavek-praha je obvyklé zejména pro stěhování, vyklízení bytů, objemné nákupy nábytku či stavebnin a další logistické operace v podobném duchu. Je to celkem pochopitelné vzhledem k obrovským možnostem zavazadlového prostoru a díky tomu, že máte dodávku k dispozici na libovolně dlouhou dobu.

jízda po dálnici

Velký zavazadlový prostor však skýtá netušené možnosti i pro vodáky, kteří pořádají akce ve větším počtu lidí, a organizují plavby po řekách, kde nejsou k dispozici půjčovny vodáckého vybavení a další komerční služby.

Na Berounku s dodávkou

Patříte-li k milovníkům vodáctví a uvažujete o pronájmu dodávky v Praze, můžete si splnit svůj sen třeba na Berounce. Z Prahy to není daleko, navíc cestujete zpočátku po dálnici a ta vás zavede až k Plzni, odkud se zpravidla vyplouvá na týdenní putování. Vodáci začínají v Chrástu u Plzně nebo v obci Darová a pokračují přes Čivice, Liblín, Zvíkovec až do Skryj, Roztok u Křivoklátu, Zbečna a Nižbora.

plavba po Berounce

Dodávka pohodlně pojme všechna vaše zavazadla a přívěsný vozík i nafukovací rafty či plastové kánoe. Můžete s sebou vézt i jízdní kola a plavbu okořenit cykloturistikou. Okolí Berounky je velmi romantické, střídají se tu hluboké lesy s remízky, loukami a skalisky, která zasahují až k říční hladině, krajina je jen velmi řídce osídlená, velmi poklidná a vhodná pro pohodovou dovolenou i pro rodiny s dětmi. Plavba je nenáročná vzhledem k širokému říčnímu korytu, které je přehledné, bez ostrých meandrů a nebezpečných peřejí.

Dodávku využijete i jako zásobovací vůz s potravinami a pitnou vodou, v některých místech je obtížné zajistit nákup potravin a tak se vyplácí pamatovat na to předem a mít ve vozidle dostatek trvanlivých surovin, jako jsou brambory, těstoviny, rýže, konzervy atd. Každopádně je výhodné využít pronájmu velkého vozu i pro to, že se jedná o vozidlo v perfektním technickém stavu, které vás tu nezklame, a na které se můžete v terénu spolehnout.