Tábory pro děti? Výběr je ohromující!

Děti

Když vám dítě sdělí přání, že by chtělo jet na tábor, otázkou stále zůstává, na jaký. Letních táborů pro děti je opravdu spousta, a je jen na vás, abyste zvolili takový, který bude pro vaše dítě ideální. Jaké jsou vůbec možnosti? Těch je přehršel, ale zde je pár tipů:

Ztracený svět

Je vaše dítě milovníkem příběhů, kde řádí dinosauři? Pak je tento tábor tím pravým pro něj. Tento tábor je tématizován do světa, který napadli dinosauři, a účastníci jsou poslední, kdo tuto hrůzu přežili. Kromě tematické hry však děti na táboře zažijí i běžné hry, jako třeba soutěže, míčové hry, výlety do okolí, koupání, táboráky, a vše co k táborové zábavě tak nějak patří. Tábor trvá 14 dní, a vychází na necelých 8 000Kč.

lidé u táboráku

Tábor snů

Představte si cestovní kancelář, která nabízí cestu do historie, kde poznáte spoustu slavných historických osobností, a také během dvou týdnů prožijete celý rok, nebo alespoň jeho nejdůležitější svátky. Taková cestovní kancelář existuje, ale cestovat smí pouze děti. Na táboře se dozví nejrůznější informace a zajímavosti o všech důležitých svátcích, ale také si užijí běžné táborové aktivity, které k létu neodmyslitelně patří. 

rozsvícený stan

Tábor u moře

Cože? Tábory u moře existují? Ano, a jsou vážně skvělé. Nemáte-li čas letos k moři vyrazit jako rodina, pošlete alespoň dítě. Na těchto táborech děti zažijí koupání v moři, nákupy na trzích, poznávání cizích kultur, ale také oddílové aktivity a soutěže. A kam že se dá jet? Pod stan do Španělska, do Černé Hory, nebo třeba do Chorvatska.

Muzikálový tábor

Mají vaše děti hudební nadání, a v televizi sledují nejčastěji muzikály? Pak je tento tábor tím pravým ořechovým. Na táboře je čeká spousta podpory, nápadů, tipů, a rad, dále také pravidelné zkoušky, ale i hodiny herectví, a trocha adrenalinu. Samozřejmě nejsou opomenuty ani klasické táborové aktivity, bez kterých by to zkrátka nebylo ono.