Technika a já

Technika

Technika vždycky byla můj obor. Vy si možná říkáte, že technika je spíše pro muže a další, jenomže já, i když nejsem muž, tak mě technika velice hodně baví. Vždycky mě zajímala a zajímá mě i stále. Bavilo mě vymýšlet různé věci. Tak například to, jak fungují roboti a podobné věci. A možná proto, že je to takové velice zajímavé a zvláštní téma, ale věřte mi, že mě robotika a počítače opravdu moc zajímaly, že jsem taky šla potom na vědeckou fakultu. Studovala jsem tam taky elektro a taky robotiku, protože mě to velice bavilo, tak jsem si řekla, že studovat má člověk vždycky to, co ho nejvíce zajímá a zajímá a baví. A mě to právě baví.

S technikou pracuji denně.

A robotika a taky technika. Technické věci jsou totiž takové, že je můžete vymýšlet, aniž by vám někdo poroučel, jak to máte dělat. A od toho to je taky technika a různá věda. Já jsem taky chtěla být vědec, ale neudělala jsem bohužel žádné testy, takže jsem si řekla, že budu se vyučovat matematiku a taky techniku. Je to takový velice zajímavý obor, kde se nebudete nikdy nudit, protože budete zažívat různé nové věci a taky budete mít stále nové a nové zkušenosti.

Novinky a technika jsou důležité.

Budete nabírat nové zkušenosti taky kvůli tomu, že se budete scházet s dalšími techniky, budete si předávat různé tipy a informace a taky zkušenosti, abyste to zvládali všechno lépe a měli více informací. Já jsem byla velice překvapená, když jsem byla taky pozvaná na jeden sraz, kde byli pozvání nejlepší věci a taky takový lidé, kteří vymýšlí různé technické věci. Já jsem vynalezla také skvělou nabíječku, která bude kompatibilní úplně se vším. A získala jsem taky za tu cenu prvního místa, takže jsem opravdu ráda, že se mi v technice a dalších oborech velice daří. A jak jste na tom vy a technika? Máte doma něco, co doma jenom tak někdo nemá a vy se tak můžete pochlubit skvělým technickým vynálezem?