Vlastní dům vám postavíme na klíč

Produkty

Chtěli byste bydlet ve svém vlastním domě, ale netroufáte si ho sami postavit? Máte pozemek, a chybí vám ke štěstí už JEN ten dům? Ne každý si ho zvládne sám postavit. Jsme tu pro všechny, kteří nemají možnost postavit si dům vlastníma rukama. Rodinné domy na klíč Vysočina vám dodají buď hotový dům, a nebo hrubou stavbu, kterou si dokončíte sami.

stavba domu

V případě kompletní stavby od nás dostanete:

– Výkop včetně základové desky
– Vazníky
– Radonovou izolaci
– Obvodové zdi
– Okna a dveře
– Střechu
– Tepelnou izolaci
– Okapy
– Radiátory
– SDK konstrukce
– Kanalizaci, instalaci vody a topení
– Elektrokotel
– Elektroinstalací, vypínače, zásuvky
– Vylité podlahy
– Tepelnou izolaci
– Zárubně dveří
– Kompletní koupelnu včetně dlažby a obkladů
– Výmalbu
– Fasádu
– Lino na podlahy

Co v ceně není?
Přípojky vody, kanalizace, plynu a elektřiny, oplocení pozemku, svod dešťové vody, komín, nádrž na dešťovou vodu, tepelné čerpadlo, okna s trojsklem, kuchyňskou linku, okapový chodník, garáž/přístřešek na auto, chodníky a příjezdová cesta.
Na výběr máte z několika druhů bungalovů nebo patrových domů. Každý dům si můžete prohlédnout do detailu, abyste zjistili, který vám bude nejvíce vyhovovat. Hotové domy na klíč dodáváme v určitém standardu.

dřevěná novostavba

Pokud vám tento standard nebude vyhovovat, můžete si u nás objednat hrubou stavbu, kterou si jednoduše doděláte podle svých představ. U každého domu zjistíte zastavěnou plochu a užitnou plochu. Díky tomu si snadněji vyberete dům pro potřeby své rodiny. Nejlevnější domy u nás začínají na méně než dvou milionech korun. Ty nejdražší potom končí na zhruba sedmi milionech, přičemž jde o ceny za stavbu na klíč. Nemusíte se o nic starat, jednoduše si nechte postavit dům, do kterého se už jenom nastěhujete a doděláte si úpravy, bez kterých se dá bydlet velmi komfortně, zejména chodník, garáž nebo příjezdová cesta. Zaručujeme vám skvělý přístup, ceny i přes neustálé zdražování při zemi a mnoho typů staveb, které uspokojí i náročné klienty.