Vraťte vztah do líbánkové fáze

Produkty

Začátky vztahů bývají obvykle nejlepší, protože toho druhého teprve poznáváme, objevujeme jeho silné, i slabé stránky, a naše srdce hoří nedočkavostí a láskou. Postupem času však vše začíná opadávat, vášeň se mění v rutinu, a život se vrací do zajetých kolejích, po kterých již ovšem nejedeme sami. Důsledkem toho se spousta vztahů rozpadá, protože lidem chybí právě ta fáze zamilovanosti, kterou měli na začátku, a která téměř nikdy netrvá věčně. Lze ji vrátit zpět? Částečně ano, ale vyžaduje to snahu.

společné vaření

Postelové hrátky

Sex je na začátku vztahu tak nějak lepší, protože teprve objevujeme tělo partnera, zkoušíme nové věci, a všechno tohle nám připadá neskutečně vzrušující. V té době máme pohlavní styk klidně i několikrát za den. Jak se tedy stane, že po letech jsme rádi za jednu milostnou chvilku týdně, a i tu děláme tak nějak z donucení? Důvodů je hodně. Prvním z nich je, že partnera již nevidíme v tom světle, ve kterém jsme ho vídali dřív. Známe jeho rituály, slabiny, víme jak vypadá po ránu, jak vypadá nemocný, a jak se chová doma. Dalším důvodem může být erektivní disfunkce u muže, za kterou může mnohdy špatná životospráva, či dokonce nereálná očekávání co se sexuálních prožitků týče. Chceme-li obnovit společný sexuální život, je potřeba problémy řešit zavčasu. Ženě nikdy neublíží, když se o sebe začne víc starat, a vymění staré seprané noční košile za průsvitné prádlo. Muži zase mohou své potíže s erekcí řešit s lékařem, a také si koupit viagru Erectmax.cz, nebo Sildenafil, který lze sehnat i bez předpisu, a jeho účinkem je zlepšení erektivní funkce.

sexuální chvilka

Společný čas

Zatímco zpočátku trávíte co nejvíce času společně, navštěvujete různé akce, chodíte na rande, nebo spolu večer sledujete filmy, postupem času začnete fungovat spíš vedle sebe, což způsobí, že láska začne vyprchávat. Je tedy potřeba se snažit vyhledávat společné aktivity, plánovat společné výlety, a dopřát si čas s partnerem, který opět obnoví kouzlo vztahu.

Komunikace

Lidé si často myslí, že když už partnera znají, není komunikace potřeba. Vědí, co jim na tu kterou otázku odpoví, a jak bude reagovat. Nebo si spíš myslí, že to vědí, což způsobí, že spolu už vůbec nemluví. A to je škoda. Nejlepší je najít si každý den nějaký čas na to, abyste si popovídali. Není nutné vždy řešit problémy, ale především mluvit o tom, co jste celý den dělali, jak jste se měli, a na co se těšíte.