Zahradní pěkná sprcha

Produkty

Zahradní solární sprcha je velmi výhodná, pokud máte menší zahrádku a toužíte se v létě nějak pořádně a kvalitně osvěžit. Sice ano, je tu možnost, že se osvěžíte v nějakém kýblu s vodu nebo nějaké staré plechové vaně, jak bylo za dob našich babiček, ale věřte, že se dá osvěžit i lépe a více elegantně. Co říkáte na to, že existuje zahradní solární sprcha?

Bazén i solární sprcha je fajn.

Podle mého názoru je to perfektní vynález. Já mám doma totiž takovou menší zahradu, kam se vejde pískoviště, gril a malý stolek se třemi židlemi. Ještě mi tam zbyde místo na opalování se na dece, ale nějaké osvěžení tam vážně chybí. Prvně jsem stále měla ty malé nafukovací dětské bazénky, protože když se opaluji, tak je vážně prima se nějak osvěžit. Jenže postupem času jsem se styděla se koupat v malém dětském bazénku s krtečkem. Víte, syn je už docela velký, takže malý bazének je pro něj už nic. A já ten bazének vždy měla jako záminku pro syna. A tak jsem přemýšlela, jak se nejlépe osvěžit během opalování, abych nemusela často běhat do mé koupelny pod studenou sprchu. A tak přišla na řadu zahradní solární sprcha. Myslím, že lepší nápad jsem mít nemohla.

Zahradní sprchu můžete mít kdekoliv.

Sice se teda musím přiznat, že tohle jsem odkoukala od svého souseda, který ji měl přede mnou, ale já si vždycky říkala, že je to zbytečné. Víte, když jsem viděla ty ceny zahradních solárních sprch, tak se mi protočily panenky. Takové vysoké ceny! To si raději koupím každý rok malý bazének za dvě stovky a mám klid. Jenže pak jsem si řekla, že to vlastně i zkrášlí mou zahradu, na které si dávám dost záležet. Když to tak vezmu, tak zahradní solární sprcha může na zahradě vypadat skvěle. A já vlastně i ušetřím za vodu! Napojím ji lehce na naši bývalou studnu a bude to. A to jsem tu studnu chtěla zlikvidovat, jaké štěstí, že jsem to neudělala. A tak vlastně se můžu denně sprchovat zadarmo. Sprchu zahřeje sluníčko, vodu mi dá studna a já se osvěžím a můžu se stále opalovat. A více o zahradních sprchách máte na našich webových stránkách.