Záleží nám na vašem přání

Muži

Vybrat pohodlnou postel do ložnice, hezký pracovní stůl do dětského pokoje, nebo sanitu do koupelny. To vše jsou záležitosti, které můžete vyřídit za jedno dopoledne v obchodním centru. Stačí se jen rozhlédnout případně vyzkoušet, vybrat ten pravý kus a doma sestavit. Mnohem složitější je to však s plánováním kuchyňské linky.

rustikální kuchyně

Většinou jen víte, co vás na staré kuchyni obtěžovalo, která zásuvka nebo skříňka byla příliš daleko a jak velkou byste potřebovali pracovní plochu. Nevíte si však rady se správným rozmístěním spotřebičů a ani se neorientujete ve výhodách moderních materiálů. Pokud si zvolíte provedení kuchyně na zakázku, podobné starosti budou minulostí. Na tyto a celou řadu dalších otázek vám dají odpověď odborní pracovníci. Ti vám také pomohou s vizualizací nového návrhu, abyste měli konkrétní představu o tom, jak vaše nová kuchyňská sestava bude působit jako celek a jak bude ladit se zbývajícím interiérem.

Kuchyně vyrobená na míru vašim představám má celou řadu výhod. Například tu, že můžete perfektně využít podlahovou plochu a každý centimetr v místnosti bude sloužit ke svému účelu. Skříňky budete moci umístit i v rozích místnosti a můžete zvolit provedení až ke stropu místnosti. Tím získáte velký prostor v horní části kuchyně pro ukládání věcí, které nepotřebujete každý den. Zároveň si můžete zvolit barevné provedení i moderní materiály, které mají jednoduchou údržbu. I umístění skříněk či velikost jednotlivých polic bude provedeno tak, abyste měli vše potřebné vždy při ruce a aby každodenní práce v kuchyni byla co nejméně namáhavá.

biftek

Kuchyně vyrobená přesně podle vašich představ potěší nejen vaše oči a ruce, ale i vaši peněženku. Nechte si zpracovat kalkulaci a uvidíte, že investice do nové kuchyně není nikterak dramatickou částkou. Proč jste se pro změnu nerozhodli už dávno?