Čím vás potěší zubař pražské zubní kliniky

Internet


Zubní klinika v Praze je místo, kam se uchylují pacienti v rámci preventivních prohlídek či ošetření defektů a onemocnění ústní dutiny v očekávání určitých výsledků. Čím dovedou lékaři pacienty mile překvapit?

Profesionálním výkonem – také máte radost z profesionálního výkonu instalatéra, elektrikáře, obkladače či malíře pokojů, který vám rekonstruuje byt? Pak přistupujte stejným způsobem i k zubnímu lékaři. Radujte se po plánovaném zákroku, kdy máte opět váš chrup v pořádku, a můžete jej užívat zcela samozřejmě jako součást svého těla. Uvědomte si, že jsou na tomto světě lidé, co takové štěstí nemají, a nemohou si tyto a podobné služby vůbec dovolit.

zubní kartáčky

Lidským přístupem – zubař není robot a reaguje na pacientovy stesky a potíže jako člověk, jako rovný s rovným. Buďme rádi, že stále zubní lékaři existují, a že tyto úkony neprovádí naprogramované stroje. S rozumným a moudrým zubním lékařem se snadno dorozumíte, trpělivě vám vysvětlí, oč se bude jednat, jak bude ošetření probíhat, co lze očekávat, a jak postupovat po zákroku v domácním léčení.

umělý chrup

Znecitlivěním – někteří z nás si v souvislosti se zubařem stále představují středověké mučení útrpného práva, kdy byli odsouzení nebožáci podrobováni nelidskému týrání. Bolest při zubařském zákroku je stále předmětem satiry a černého humoru v televizi či ve filmu, a tak se nelze divit, že pak tyto přikrášlené události promítáme do každodenního života. Zapomeňte na tyto nesmysly a uvědomte si, že zubní lékař má zájem na tom, aby pacient nestrádal, ale spíše naopak mu usnadní snášet průběh zákroku lokální anestezií.

Dobrou radou – někteří zubní lékaři dovedou poradit i nad rámec svého profesního zaměření, například vám sdělí, že k lepší regeneraci a zdravějšímu chrupu přispívá i vhodný životní styl, zejména jídelníček prostý bílé mouky, bílého rafinovaného cukru, alkoholu a cigaret, které je rozumné vyměnit za celozrnné obiloviny, luštěniny a dostatek kvalitního ovoce a zeleniny.