Jen váš důvtip vás dostane ven

Služby

Chcete si vyzkoušet, jak by vaše rodina dovedla spolupracovat pod časovým limitem a kdo by byl nejvíc platný člen týmu? Přihlaste se k plnění zajímavého úkolu. Úniková hra je výborným způsobem, jak si užít mnoho zábavy a i trochu napětí. Řešení hádanek není snadné a je třeba zapojit všechny členy, aby se vám podařilo najít tu správnou odpověď. Z místnosti není úniku a od pocitu svobody vás budou dělit zamčené dveře. Na svobodu vás může přivést jen váš důvtip a řešení hádanky.

modrý klíč

Prověřte své kolegy

Občas plánujete neformální setkání pro ostatní zaměstnance a bohužel máte pocit, že se posezení v restauraci trochu míjí účinkem. Váš zájem je, aby se spolu sblížili členové i z jiných týmů a aby se navzájem všichni lépe poznali. A jak vypadá firemní večeře? Každý se posadí vedle někoho, koho dobře zná už z kanceláře a rozhovor se odehrává pouze v malých skupinkách mezi lidmi, kteří už se navzájem velmi dobře znají z pracovního prostředí. Takhle vztahy v kolektivu opravdu neposílíte a vzájemná spolupráce se nebude rozvíjet.

mříže na oknech

Máme pro vás výbornou příležitost

Určitě už jste slyšeli, jak výborně na kolektiv působí teambuildingové akce. Vyzkoušejte únikovou hru https://www.enigmaescape.cz/hledate-unikovou-hru-hradec-kralove/. Vaši zaměstnanci se dostanou do situace, kdy bude vzájemná spolupráce opravdu nutná. Společně se budou snažit najít správnou odpověď a uniknout z dočasného vězení. Nejen, že se navzájem lépe poznají, ale zažijí i mnoho zábavy v neformálním prostředí. Konečně se spolu seznámí i členové ostatních týmů. Můžete totiž hru vymyslet tak, že předem určíte soutěžní týmy. Splnění úkolů v lepším časovém limitu je jasnou odpovědí na otázku, který z týmů je ten nejlepší a komu se nejvíce dařilo spolupracovat.

S partou přátel, s vaší rodinou, s kolegy z práce, se členy vašeho klubu nebo sportovního týmu. Přijďte si vyzkoušet svůj důvtip!