Mobilní dům Atlas Oakwood

Produkty

Atlas Oakwood 36/12/2bed DG. Za tímto, poněkud zvláštním a kostrbatým názvem se skrývá, velice útulný a pohodlný mobilní dům, k celoročnímu užívání.

Jak tedy vypadá a co nabízí?

Především nabízí útulné bydlení. Atlas Oakwood je z vnější strany vyvedený v jemně zelené barvě. Tou je nabarvená fasáda domku, která je provedená z hliníkových lamel. Tyto lamely trochu připomínají klasické dřevěné palubky a dokonce jsou v rozích stejně jako palubky ze dřeva ukončeny rámováním.

Ilustrační obrázek

Pohledově je Atlas Oakwood osazen spoustou oken. Všechna okna jsou dvojitá, což společně se zesílenou termoizolací jej předurčují pro celoroční využívání. Pro celoroční užívání dobře poslouží i vytápěná plynovým kotlem, který zároveň zásobuje celý mobilní domek teplou vodou. Ale to už jsme v interiéru.

Do mobilního domku vedou dvoje vstupní dveře. Jedny dveře mohou být používány jako hlavní a před druhými lze postavit vkusnou terasu, pro venkovní posezení, grilování a podobně.

Mobilní domek Atlas Oakwood je dovezen ze zahraničí, což je poznat od prvního pohledu na vybavení interiéru. Vše je vkusně zařízeno a je poznat, že je to navrženo pro trošku odlišnou životní kulturu. Pokud by se někomu nábytek a vybavení z nějakého důvodu nelíbilo, není problém nábytek vyměnit za nějaký, který bude bližší jeho duši.

V domku Atlas Oakwood jsou dokonce dvě samostatné ložnice. Jedna z nich, u které se předpokládá, že ji bude používat pár, je vybavena samostatným WC, což uznáte je u tak malého domečku docela luxus.

A vůbec sociální zařízení, tedy sprchový kout, koupelna a WC jsou na své možnosti prostorné a pohodlné. Teplá voda je samozřejmostí.

Ložnice

Krátkou chodbičkou se dostaneme do hlavní, obývací části. Určitě vás nejdříve zaujme dobře vybavena kuchyně, ve které nechybí sporák, trouba, lednice ani dřez na mytí nádobí.

Na kuchyni navazuje obývací pokoj. Ten je více než pohodlný a prostorný. Domek Atlas Oakwood vás určitě silně zaujme.