Osvětlení celého domu můžete mít pod palcem

Produkty

Není nad to, mít všechno po ruce, anebo ještě lépe, mít všechno pod palcem. To je potom život mnohem jednodušší. Nemusíte se honit, můžete více odpočívat. A ruku na srdce, v běžný pracovní den, kdy se člověk od rána až do večera honí za prací, mu času na odpočinek mnoho nezbývá. Také to znáte? Také po příchodu ze zaměstnání řešíte údržbu své domácnosti a po provedení všech domácích prací padnete do postele a už nemáte na nic jiného čas ani chuť?osvětlení, žárovky, tanec Tak to se nyní může změnit, pokud jde o domácí práce, stačí si pořídit chytrého pomocníka, se kterým všechno, co bude potřeba, obstaráte třeba již po cestě domů v tramvaji. Anebo kdekoli jinde. Jde o to, že když večer přijdete domů, tak vše potřebné už může být zařízeno. Prádlo bude vyprané, nádobí umyté, nákup obstaraný. Není to nemožné – když máte internet věcí – chytré spotřebiče, které můžete ovládat na dálku z libovolného místa a v libovolném čase. Takže vám zůstane mnohem více času na relaxaci, na vaše blízké, zkrátka na všechno, co máte rádi.internet věcí, tablet
Možná vás děsí, že by se váš život měl ze dne na den tak radikálně proměnit. Pokud nemáte rádi velké změny, můžete si všechno postupně vyzkoušet a natrénovat na něčem malém a jednoduchém. Stačí, když svůj dům nejprve osadíte chytrým osvětlením philips hue. Nejen žárovky, ale i veškeré další příslušenství, které budete potřebovat, snadno a rychle nakoupíte na jednom místě a za vynikající cenu. A pak už vám jen stačí chytrý telefon a ovládání osvětlení celého vašeho bytu budete mít vždy po ruce. Ať už budete doma, anebo kdekoli jinde na světě.
Vždy budete mít jasno o tom, zda jste nezapomněli zhasnout. Návštěvám anebo doručovatelům pošty budete moci na dálku rozsvítit. A když se vám večer nebude chtít vylézat z postele, abyste zhasli, nemusíte, vše vyřešíte jednoduchým pohybem ruky na displeji vašeho telefonu.