Splňte si sen o krásných vlasech

Produkty

Která žena by nechtěla mít krásné a zdravě vypadající vlasy .
Někomu je dáno, že krásné vlasy má, aniž by se o ně musel nějak výrazně starat. Kvalitu vlasů máme totiž danou geneticky do vínku. My můžeme vlasům dopřát tu nejlepší péči a jejich vzhled alespoň vylepšit.
Za vlasovou kosmetiku občas vydáme nehorázné peníze v očekávání, že naše vlasy budou stejného vzhledu, jako vlasy modelek v televizních reklamách. Bohužel opak je někdy pravou a mnohdy nám levný šampon ze supermarketu udělá stejnou službu.
Některým lidem se příčí používání chemických prostředků a raději volí prostředky přírodní. Možná i vy byste nějaký ten přírodní přípravek na vlasy rádi vyzkoušeli.
dlouhé vlasy
Máte v podstatě na výběr ze dvou možností. Buď si přírodní produkt zakoupíte a budete věřit, že je opravdu vyroben ze surovin, které uvádí výrobce, nebo si zkusíte přírodní výrobek připravit sami.
Proč to nevyzkoušet. Vždyť dříve se jiné výrobky nepoužívali.
Úplně nejjednodušší je použití jablečného octa. Překvapí vás, jak budou vaše vlasy lesklé a hebké. Zároveň se vám budou dobře rozčesávat.
Další alternativou je použití výluhu z kopřiv. Používejte ho při problémech s lupy a padáním vlasů. Na masírování vlasové pokožky si připravte kopřivový ocet. Kopřivy povařte v jablečném a vinném octě a po té přeceďte.
kudrnatá žena
Na mastné vlasy vám zase výborně poslouží rozmarýna ve formě oleje. Pár kapek oleje přimícháte do šamponu a suché vlasy se vám krásně zregenerují.
Dalším osvědčeným receptem pro suché vlasy je smíchání žloutku s olivovým olejem. Směs natřete na vlasy, zabalíte ručníkem a necháte alespoň pět minut působit.
Uvidíte, jak budete překvapeni, že přírodní prostředky fungují. Jako bonus budete vědět, že dopřáváte svým vlasů skutečně přírodní prostředek a nezatěžujete životní prostředí.