Tvrdá voda potřebuje kvalitní změkčovač

Produkty

Každý dobře ví, že při péči o bazén je nejdůležitější dodávat do bazénové vody dostatek chloru, aby byla voda zbavená všech bakterií a mikrobů a netvořily se v ní řasy. Dále je důležité pravidelně alespoň jednou týdně provádět kontrolu bazénové vody za pomocí testerů a hlídat tak obsah aktivního chloru ve vodě a samozřejmě také hodnoty PH vody, které mají velký vliv na funkci chlorových přípravků. Proto je důležité také pravidelně vyrovnávat PH vody.
děti u kraje bazénu.jpg

Ale i přes tuto péči se může stát, že se Vám v bazénové vodě začnou objevovat bílé zákaly či dokonce vytvářet krusty na stěnách či dně bazénu nebo na jeho zařízení. Tohle může znamenat pouze jediné a to, že máte bazén napuštěn tvrdou vodou, která obsahuje příliš vysoké hodnoty vápníku a hořčíku a tudíž budete potřebovat tak zvaný změkčovač vody, kterým je tabletová sůl.

Tabletová sůl se používá jako regenerační činidlo pro odstraňování nadbytečného vápníku a hořčíku z vody a to nejen v bazénových zařízeních, ale také v úpravnách vody a zařízeních pro změkčování vody. Jde o čistý chlorid sodný lisovaný za vysokých tlaků. Tabletová sůl je velmi kompaktní přípravek, který se nedrolí a velmi snadno se dávkuje. Je dodáván vždy v pětadvaceti kilových baleních a v naší nabídce najdete tento přípravek hned od dvou předních dodavatelů.
luxusní bazén na pláži.jpg

Díky dokonalé čistotě a vysoké kvalitě tabletové soli je možné ji využít dokonce i v domácích myčkách na nádobí. Každopádně tento přípravek Vám pomůže v případě tvrdé vody, změkčí ji a odstraní z vody přebytečné vápenaté a hořečnaté ionty, a nedovolí jim se usazovat na bazénovém zařízení. Kromě kvalitní tabletové soli najdete v naší široké nabídce další přípravky bazénové chemie a také velkou nabídku bazénového příslušenství. Proto neváhejte a navštivte nás a jistě i Vy budete velmi spokojeni. Naše přípravky jsou přesně tím pravým pro Váš bazén.