Vlastní bydlení za přijatelnou cenu

Bydlení

Bydlení je pokaždé složitá otázka, ať už máte byt po rodičích nebo bydlíte společně v dvougeneračním domku s vlastní zahrádkou. Chcete se osamostatnit? Přišla na to řeč? Toužíte po vlastním bydlení, ale musíte brát v potaz také cenu? Nechcete se zadlužit na doživotí vysokými půjčkami a hypotékami? V tom případě možná existuje řešení a tím jsou mobilní domy. Levné, spolehlivé, praktické, menší, útulné, leč vlastní bydlení za co možná nejnižší cenu! Nový vlastní dům na vlastním pozemku a za mimořádně nízkou cenu. To jsou hned dva důvody, proč si je lidé tak oblíbili. Mít vlastní obydlí už není jen výsada těch bohatých.

Není jednoduché zvolit takové bydlení, aby vyhovovalo našim představám, přáním a ještě k tomu se jednalo o bydlení za rozumnou cenu. Naštěstí jsou zde levné mobilní domy.

Navíc to má hned několik dalších pozitiv. Jedním z nich je fakt, že nemusíte shánět projektanty, nemusíte dny, týdny a měsíce sedět nad plány, abyste si domeček navrhli. Nemusíte platit nehorázné částky architektům, protože dům už bude hotový. Vybrat si můžete již podle hotových nápadů. Jednotlivá obydlí totiž mají svá kritéria.

plány projekt

V případě celoročních domů si můžete vybírat z použitých objektů nebo si můžete nechat postavit objekt úplně nový. O objekt se nadále nemusíte nijak starat, takže nemusíte shánět materiál na jeho výstavbu, ani řemeslníky, ani studovat, jak se cihla k cihle dává a čím se to vlastně lepí. Objekt Vám postavíme a dokonce i přivezeme. Nový dům se ustaví na místo určení a už bude kompletně hotový. Celoroční typy jsou speciálně zateplené. Dokonce si můžete vybírat ze dvou variant vybavení. Buďto můžete mít objekt i kompletně vybavený, nebo si můžete zvolit bez vybavení.

vesnic

Základem je vždy kuchyně (většinou spojená s obývacím pokojem) včetně kuchyňské desky, digestoře, trouby, sklokeramické indukční desky, myčky a ledničky. Následuje obývací pokoj se sedací soupravou, samozřejmě také plně vybavená koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem, bojlerem, další je wc, v pokojích mohou být postele a třeba i skříně. Záleží čistě na Vašich požadavcích.

Domeček připravený k bydlení a to za velice příjemnou cenu!